Modalitats de cursos

Cursos oficials

Durada del curs
Programa d'estudis
Pla d'estudis
Cursos i grups per idioma i nivell

duraDA del curs

En aquesta EOI s'imparteixen els idiomes d'alemany, anglès i francès.

Modalitat d'horari: curs extensiu

La matrícula oficial dóna dret a assistir com a mínim a 130 hores de classe per curs i als exàmens corresponents.

L'EOI Blanes imparteix el curs oficial extensiu en horari altern, classes de dues hores en dies alterns (dilluns i dimecres o dimarts i dijous).

  • GRUPS A: dilluns i dimecres
  • GRUPS B: dimarts i dijous

Horari de classe

Totes les classes es fan en horari de tarda-vespre.
La franja horària de classe és de 16.00 a 20.45 hores.
La tria de l’horari de classe es fa en el moment de formalitzar la matrícula, segons el torn d’horari estabert en el sorteig.

Mesures en cas de pandèmia curs 2021-2022:

Els horaris publicats per al curs 2021-2022 es podrien veure afectats i modificats segons l'evolució de la pandèmia i les instruccions del Departament d'Educació i del Departament de Salut.

L'EOI de Blanes treballarà per tenir el màxim de presencialitat, tot i que, depenent dels recursos del centre (espais, professorat...), les condicions de presencialitat podrien variar segons el context.

PROGRAMA D'ESTUDIS

Relació de cursos i certificacions de diferents plans d'estudis del Departament d'Educació dels Ensenyaments d'Idiomes (pdf)

Els nivells dels certificats d'escola oficial d'idiomes poden comparar-se als nivells descrits en els documents publicats pel Consell d'Europa, en especial el Marc europeu de referència.

Al final del nivell B1 i B2,  i del nivell de C1 els alumnes han de superar una prova de certificat, dissenyada des del Centre de Recursos de Llengües Estrangeres del Departament d'Ensenyament de la Generalitat (Àrea de Certificacions), amb uns criteris unificats per a tota Catalunya.

Pla d'estudis

El pla d'estudis de les EOI desenvolupa la finalitat dels ensenyaments d'idiomes que s'hi imparteixen, que és la capacitat de l'alumnat en l'ús efectiu de l'idioma com a vehicle de comunicació general.

Per assolir aquesta finalitat, a les EOI es treballa per tal que l'alumnat:

  • Adquereixi les habilitats bàsiques receptives i productives, tant del llenguatge oral com de l'escrit;
  • Desenvolupi estratègies comunicatives en diferents àrees de comunicació;
  • Desenvolupi estratègies per a l'aprenentatge autònom i continu de llengües, que puguin facilitar l'ús de l'idioma en l'exercici d'activitats professionals i en altres àmbits de la cultura o d'interès personal;
  • Desenvolupi actituds positives envers la diversitat lingüística i el pluralisme cultural del món actual.

Cursos i grups per idioma i nivell

Cursos i grups per idioma i nivell - curs 2021-2022

  NIVELL BÀSIC NIVELL  B1 NIVELL B2 C1
CURSOS A1 A2 B1 B2.1 B2.2 C1
Idioma Grups per nivells
Alemany 1 1 1 - - -
Anglès 2 3 3 2 2 1
Francès 2 2 1 1 1 -
             

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació