Secretaria

Matrícula antic alumnat

Calendari i procediment

El procés de matrícula d'antics alumnes es fa via telemàtica durant el mes de juliol. Trobareu els detalls del calendari en el següent enllaç.

La matrícula es fa a través de l'aplicatiu SEGÜENT:          Centros Net.

Per entrar a CentrosNet:

Usuari: data de naixement 00/00/0000

Contrasenya: el vostre DNI /NIE (sense punts, ni espais, ni lletra al final) o passaport

Contrsenya personal: és la mateixa que vàreu utilitzar quan us vàreu matricular el curs anterior

Aneu a "Recordar contraseña personal" (al final del missatge) si no recordeu la contrasenya que teníeu quan us vàreu matricular.  Rebreu un correu electrònic al mateix compte d'email que vàreu utilitzar en aquell moment. Si no rebeu el missatge mireu que no sigui al correu brossa o "spam".

 

Per matricular-vos, un cop estigueu a Centros.net, seguiu les instruccions de l'aplicatiu i recordeu el següent:

  • Confirmar o escollir grup.  Veureu els grups i horaris pel curs 2019/2020  a partir del 14 de juny aquí.

  • Escollir la taxa: Ordinària; Família Nombrosa o Monoparental general/especial; Exempts (cal fer arribar a l'EOI el document acreditatiu de la reducció/exempció abans del 12 de juliol) Per veure els preus dels cursos, cliqueu aquí.

  • Realitzar els pagaments (a la dreta del resguard hi ha les tres opcions de pagament) amb targeta (de qualsevol entitat bancària), pagament online (per línia oberta que ara es diu CaixaBankNow) o imprimir el resguard per pagar per caixer automàtic de La Caixa (Servicaixa). S'han de fer els pagaments en un període de 24h. Atenció perquè s'han de passar els dos codis de barres del resguard.  Cal conservar aquest resguard o els comprovants de pagament per possibles comprovacions

Important: L'alumne/a que no es matriculi dins del període de matrícula del mes de juliol (del 4 al 9 de juliol) perdrà la seva prioritat de dia i d'horari respecte als que ja ho hagin fet. Qualsevol incidència relacionada amb la matrícula, l'alumne l'haurà de resoldre els dies 11 i 12 de juliol, presencialment a l'escola.

Aquells alumnes que no s'hagin matriculat abans del 13 de juliol perdran l'oficialitat. Per matricular-se novament haurà de fer preinscripció i sorteig durant el mes de setembre.

 

Normes

Tenen consideració d'antics alumnes a l'efecte de matrícula els alumnes del curs anterior del mateix idioma.

  1. La matrícula és telemàtica i segueix un ordre de prioritat i un calendari que estableix el Departament d’Ensenyament.

  2. No està permès matricular-se com a alumne oficial i lliure del mateix idioma, el mateix any acadèmic.

  3. Per saber les vegades que està permès matricular-se en un curs consulteu les combinacions possibles en aquest document.

  4. Si s'ha fet una renúncia oficial durant l'any acadèmic, el curs no computa a efecte de repeticions.

  5. Els canvis d’horari només s’acceptaran segons la disponibilitat de places i en casos especials i justificats documentalment, per un canvi de circumstàncies un cop acabat el termini de matrícula.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació