Secretaria

Preinscripció i Matrícula NOU ALUMNAT de d'A1 a C1 curs 2021-2022

Preinscripció i Matrícula nou alumnat d’A1 a C1 curs 2021-2022

Qualsevol persona no matriculada en un curs oficial d’un idioma en aquesta escola l’any acadèmic immediatament anterior es considera nou alumnat d’aquell idioma. Si voleu més informació relativa a les EOI consulteu aquest enllaç.

Important! L'escola no avisa sobre les diferents etapes del procés; és responsabilitat de les persones interessades entrar al programa informàtic per conèixer l'estat de la seva preinscripció.

Els horaris publicats per al curs 2021-2022 es podrien veure afectats i modificats segons l'evolució de la pandèmia i les instruccions del Departament d'Educació i del Departament de Salut.

Atenció! És important tenir aquests aspectes en compte abans de formalitzar la matrícula.

 

A.  Normativa i procediment abreujat

 1. Preinscripció obligatòria del 31 d’agost (a partir de les 09:00h) al 3 de setembre (fins a les 14:00h màxim) al següent enllaç.
 2. Matrícula del 15 de setembre (a partir de les 20:00h) al 17 de setembre (fins les 23:59h màxim) al següent enllaçRecordeu que per poder fer la matrícula s'ha de fer la preinscripció i passos següents prèviament.
 3. El candidat/a es pot preinscriure a A1 o a un nivell superior (veure passos aquí sota). En cas de no disposar de connexió a Internet, la preinscripció es podrà fer telemàticament a l'escola el dia 3 de setembre de 10 a 14h amb cita prèvia.
 4. Per accedir a un curs superior a A1 cal:
  1. preinscriure’s a test de nivellTest de nivell d'alemany i de francès el dimarts dia 7 de setembre a les 17h PRESENCIAL .
  2. Per anglès el test de nivell serà ONLINE un cop el candidat s'hagi preinscrit. Informació del test de nivell d'anglès onlne: S’ha de tenir en compte que el test es divideix en tres blocs, amb dificultat progressiva i que no es pot pasar d’un bloc al següent si el nombre de respostes correctes no és suficienment alt. Només es pot fer cada bloc un sol cop i amb el temps marcat. Els blocs 2n i 3r inclouen una comprensió oral, tingueu-ho en compte abans de començar-los. Al final de cada bloc el test assigna un nivel segons el resultat d'aquest.
  3. o preinscriure's a un nivell determinat perquè
  4. es té un curs acreditat d’una EOI
  5.  es té un certificat o equivalència reconeguda en aquest enllaç.  En aquest cas, els alumnes han de fer arribar la documentació com a document adjunt en el moment de la preinscripció o per correu electrònic a l'escola fins al dia 3 de setembre fins a les 14:00h.

L’ordre de matrícula ve determinat per un sorteig d’assignació de places. 

Per tal que la matrícula sigui efectiva s'han de fer els pagaments en un període de 24h. Per realitzar els pagaments hi ha tres opcions (les trobareu a la dreta del resguard): amb targeta (de qualsevol entitat bancària), pagament online (per línia oberta/CaixaBankNow) o imprimir el resguard per pagar per caixer automàtic de La Caixa. Atenció perquè s'han de passar els dos codis barres del resguard. Cal conservar aquest resguard o els comprovants de pagament per possibles comprovacions.

 

B. Documentació

D'acord amb la Resolució del Departament d'Educació que aprova les normes de preinscripció i matrícula a les Escoles Oficials d'Idiomes de Catalunya, per poder accedir als ensenyaments d'idiomes de les EOI és requisit imprescindible tenir 16 anys complerts l'any en què es comencin els estudis. També hi poden accedir les persones més grans de 14 anys per estudiar un idioma diferent al primer idioma estranger cursat a l'ESO.

Una vegada feta la matrícula, abans de començar les classes, és obligatori deixar a la bústia de l’entrada de l’escola la documentació següent dins d’un sobre amb el nom de l’alumne/a:

 • Fotocòpia DNI, NIE o passaport (per les dues cares)
 • Fotografía mida carnet original (no s'admetran fotocòpies)
 • Si escau, fotocòpia del document acreditatiu de bonificació o d'exempció (per les dues cares)

Els menors d’edat han de demanar cita prèvia per correu electrònic (eoiblanes@xtec.cat) un cop s’hagin matriculat i han de venir acompanyats per pare/mare o tutor/a legal, tots dos amb la fotocòpia del DNI.

No està permès matricular-se com a alumnat oficial i lliure del mateix idioma, dintre del mateix any acadèmic.

Els candidats s’han de matricular en un horari que els vagi bé. Els canvis d’horari només s’acceptaran, segons la disponibilitat de places, en casos especials i justificats documentalment, per un canvi de circumstàncies vitals posteriors a la data de matrícula.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació