Secretaria

Preinscripció i Matrícula nou alumnat de d'A1 (1r) a C1 curs 2020-2021

Preinscripció i Matrícula nou alumnat d’A1 (1r) a C1 curs 2020-2021

Qualsevol persona no matriculada en un curs oficial d’un idioma en aquesta escola l’any acadèmic immediatament anterior es considera nou alumnat d’aquell idioma. Si voleu més informació relativa a les EOI consulteu  aquest enllaç.

Nota: L'escola no avisa sobre les diferents etapes del procés; és responsabilitat de les persones interessades entrar al programa informàtic per conèixer l'estat de la seva preinscripció.

Els horaris publicats per al curs 2020-2021 es podrien veure afectats i modificats segons l'evolució de la pandèmia i les instruccions del Departament d'Educació i del Departament de Salut.

L'EOI de Blanes treballarà per tenir el màxim de presencialitat, tot i que, depenent dels recursos del centre (espais, professorat...), les condicions de presencialitat podrien variar segons el context.

Podeu consultar el PLA PROVISIONAL D'ORGANITZACIÓ per al curs 2020-2021.

Atenció nou alumnat! És important tenir aquests aspectes en compte abans de formalitzar la matrícula.

 

A.  Normativa i procediment abreujat

 1. Preinscripció obligatòria del 31 d’agost (a partir de les 09:00h) al 3 de setembre (fins a les 15:00h màxim) al següent enllaç:  preinscripció aquí.
 2. Matrícula del 16 de setembre (a partir de les 20:00h) al 18 de setembre (fins les 23:59h màxim) al següent enllaç: matrícula aquí (és el mateix enllaç de la preinscripció). Recordeu que per poder fer la matrícula s'ha de fer la preinscripció i passos següents prèviament.
 3. El candidat/a es pot preinscriure a A1 (1r) o a un nivell superior (veure passos aquí sota). En cas de no disposar de connexió a Internet, la preinscripció es podrà fer telemàticament a l'escola el dia 3 de setembre de 10 a 14h amb cita prèvia.
 4. Per accedir a un curs superior a A1 (1r) cal:
  1. preinscriure’s a test de nivell. Test de nivell d’A1 (1r) a C1 els dies següents:
   • Alemany: dilluns 7 de setembre a les 17.00
   • Anglès: dilluns 7 (cognoms A-F), dimarts 8  (cognoms G-ME) o dimecres 9 de setembre (cognoms MO-Z), tots tres dies a les 17.00. 
   • Francès: dimarts 8 de setembre a les 16.45
 •  o preinscriure's a un nivell determinat perquè:
 • es té un curs acreditat d’una EOI
 •  es té un certificat o equivalència reconeguda en aquest enllaç (taula equivalències). En aquest cas, els alumnes han de fer arribar la documentació com a document adjunt en el moment de la preinscripció o per correu electrònic a l'escola fins al dia 15 de setembre fins a les 13:00h màxim.

L’ordre de matrícula ve determinat per un sorteig d’assignació de places.

Per tal que la matrícula sigui efectiva cal fer el pagament per ServiCaixa o Línia Oberta en un termini de 24 hores; es pot pagar amb targeta de qualsevol entitat bancària, no cal que sigui de Caixabank.

 

B. Documentació

D'acord amb la Resolució del Departament d'Educació que aprova les normes de preinscripció i matrícula a les Escoles Oficials d'Idiomes de Catalunya, per poder accedir als ensenyaments d'idiomes de les EOI és requisit imprescindible tenir 16 anys complerts l'any en què es comencin els estudis. També hi poden accedir les persones més grans de 14 anys per estudiar un idioma diferent al primer idioma estranger cursat a l'ESO.

Una vegada feta la matrícula, abans de començar les classes, és obligatori deixar a la bústia de l’entrada de l’escola la documentació següent dins d’un sobre amb el nom de l’alumne/a:

 • Fotocòpia DNI, NIE o passaport (davant/darrere)
 • Foto de carnet original (no s'admetran fotocòpies)
 • Si escau, fotocòpia del document acreditatiu de bonificació o d'exempció (davant/darrere)

Els menors d’edat han de demanar cita prèvia per correu electrònic (eoiblanes@xtec.cat) un cop s’hagin matriculat i han de venir acompanyats per pare/mare o tutor/a legal, tots dos amb la fotocòpia del DNI.

No està permès matricular-se com a alumnat oficial i lliure del mateix idioma, dintre del mateix any acadèmic.

Els candidats s’han de matricular en un horari que els vagi bé, ja que els canvis d’horari només s’acceptaran, segons la disponibilitat de places, en casos especials i justificats documentalment, per un canvi de circumstàncies vitals posteriors a la data de matrícula.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació