Secretaria

Preinscripció i Matrícula nou alumnat de 1r a C1 curs 2019-2020

Qualsevol persona no matriculada en un curs oficial d’un idioma en aquesta escola l’any acadèmic immediatament anterior es considera nou alumnat d’aquell idioma. Trobareu un resum de la informació relativa a l'accés i preinscripció en aquest document. Si voleu més informació relativa a les EOI consulteu aquest enllaç.

Nota: L'escola no avisa sobre les diferents etapes del procés; és responsabilitat de les persones interessades entrar a l'aplicatiu per conèixer l'estat de la seva preinscricpció.

 

A.  Normativa i procediment abreujat

 1. Preinscripció obligatòria del 2 de setembre (a partir de les 09:00h) al 5 de setembre (fins a les 15:00h màxim) al següent link: preinscripció aquí. 

 2. Matrícula del 18 de setembre (a partir de les 18:00h) al 20 de setembre (fins les 23:59h màxim) al següent link: matrícula aquí (és el mateix link de la preinscripció). Recordeu que per poder fer la matrícula s'ha de fer la preinscripció i passos següents prèviament.
 3. El candidat/a es pot preinscriure a 1r o a un nivell superior. En cas de no disposar de connexió a internet, la preinscripció es podrà fer telemàticament a l'escola el dia 5 de setembre de 10 a 14h.

 4. Per accedir a un curs superior a 1r cal:
  • preinscriure’s a test de nivell. Consulteu el dia i l'hora exacta del test de nivell de 1r a C1 aquí.
  • o preinscriure's a un nivell determinat perquè
   • es té un curs acreditat d’una EOI
   • es té un certificat o equivalència reconeguda en aquest enllaç (taula equivalències). En aquest cas, els alumnes han de fer arribar la documentació com a document adjunt en el moment de la preinscripció o presencialment a l'escola fins al dia 17 de setembre fins a les 13:00h màxim.
 5. L’ordre de matrícula ve determinat per un sorteig d’assignació de places.
 6. Per tal que la matrícula sigui efectiva cal fer el pagament per ServiCaixa o Línia Oberta en un termini de 24 hores.

 

B. Documentació

D'acord amb la Resolució del Departament d'Educació que aprova les normes de preinscripció i matrícula a les Escoles Oficials d'Idiomes de Catalunya, per poder accedir als esnenyaments d'idiomes de les EOI és requisit imprescindible tenir 16 anys complerts l'any en què es comencin els estudis. També hi poden accedir les persones més grans de 14 anys per estudiar un idioma diferent al primer idioma estranger cursat a l'ESO.

Una vegada feta la matrícula, és obligatori portar al centre la documentació següent (data màxima: 27 de setembre):

 • DNI, NIE o passaport, original i fotocòpia
 • Foto de carnet original (no s'admetran fotocòpies)
 • Menors d’edat: a més del DNI del menor (original i fotocòpia), original i fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor/a legal.
 • Si escau, document acreditatiu d'exempció de taxes: original i fotocòpia.

No està permès matricular-se com a alumnat oficial i lliure del mateix idioma, dintre del mateix any acadèmic.

Els candidats s’han de matricular en un horari que els vagi bé, ja que els canvis d’horari només s’acceptaran, segons la disponibilitat de places, en casos especials i justificats documentalment, per un canvi de circumstàncies vitals posteriors a la data de matrícula.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació