Secretaria

Matrícula nou alumnat

Nou alumnat de 1r a 5è: preinscripció i matrícula curs 2018-2019

Qualsevol persona no matriculada en un curs oficial d’un idioma en aquesta escola l’any acadèmic immediatament anterior es considera nou alumnat d’aquell idioma. Trobareu un resum de la informació relativa a l'accés i preinscripció en aquest document. Si voleu més informació relativa a les EOI consulteu aquest enllaç.

 • MATRÍCULA DEL 19 DE SETEMBRE (a partir de les 18h) al 21 de setembre a les 23:59h al següent link: MATRÍCULA AQUÍ (és el mateix aplicatiu en què vàreu fer la preinscripció).

Normes i procediment abreujat:

 1. Preinscripció del 3 de setembre (a partir de les 9 del matí) al 6 de setembre (fins a les 15 hores màxim) al següent link: PREINSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA

 2. (el candidat o candidata es pot preinscriure a 1r o a un nivell superior). En cas de no disposar de connexió a internet, la preinscripció es podrà fer telemàticament a l'escola el dia 6 de setembre de 10 a 14h.

 3. Per accedir a un curs superior a 1r cal:
  • preinscriure’s a test de nivell. Els tests de nivell de 1r a 5è i prova d'ordre de C1 seran els dies 12 i 13 de setembre a la tarda. Consulteu el dia i l'hora exacta del test de nivell aquí.
  • o preinscriure's a un nivell determinat perquè
   • es té un curs acreditat d’una EOI
   • es troba en alguna de les situacions descrites  en aquest enllaç (casos diversos i taula d'equivalències). En aquest cas, els alumnes han de fer arribar la documentació com a document adjunt en el moment de la preinscripció o presencialment a l'escola fins al dia 6 de setembre fins a les 15h com a màxim.
 4. L’ordre de matrícula ve determinat per un sorteig d’assignació de places.
 5. Per tal que la matrícula sigui efectiva cal fer el pagament per ServiCaixa o Línia Oberta en un termini de 24 hores.

Documentació:

Una vegada feta la matrícula, és obligatori portar al centre la documentació següent (data màxima: 27 de setembre):

 • DNI, NIE o passaport, original i fotocòpia
 • Foto de carnet original (no s'admetran fotocòpies)
 • Menors d’edat: a més del DNI del menor (original i fotocòpia), original i fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor/a legal.
 • Si escau, document acreditatiu d'exempció de taxes: original i fotocòpia.

No està permès matricular-se com a alumnat oficial i lliure del mateix idioma, dintre del mateix any acadèmic.

Els candidats s’han de matricular en un horari que els vagi bé, ja que els canvis d’horari només s’acceptaran, segons la disponibilitat de places, en casos especials i justificats documentalment, per un canvi de circumstàncies vitals posteriors a la data de matrícula.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació