Informació General

On som?

L'Escola està al carrer Jaume Arcelos, 7, Casa de Cultura, 17300 de Blanes (Girona).

Com arribar

Amb vehicle

Des de Barcelona

  • Per la N II, a l'arribar al km 675.8, s'ha d'agafar la sortida per la B-682, i després de Palafolls s'arriba a Blanes. S'ha de baixar per la segona rotonda, que diu "Centre".
  • Sortir de l'autopista C-32 a Palafolls i accedir a la carretera d'accés a la Costa Brava (NII) direcció Blanes (Girona).
  • Sortir de l'autopista AP-7 a Hostalric, sortida 10, passar la població de Tordera i continuar per la carretera de Tordera direcció Blanes (Girona).
  • Continua endavant fins arribar a la rotonda "Girola dels Focs", gira seguint la indicació que diu "Centre" i baixa pel carrer Anselm Clavé per entrar al centre de la vila. Continua baixant, un cop passada una benzinera que està a l'esquerra, baixa uns pocs metres fins a trobar a mà dreta el carrer Jaume Arcelós, aquesta mateixa cantonada entre Anselm Clavè i Jaume Arcelos està la Casa de Cultura i aquí està l'Escola Oficial d'Idiomes de Blanes.

Des de Girona
Sortir de l'autopista AP-7 a Lloret-Blanes, sortida 9, i continuar direcció Lloret de Mar-Blanes.

Des de Lloret de Mar
Accedir a la carretera GI-682 d'accés a la Costa Brava direcció Blanes (Girona).
Continua endavant fins arribar a la rotonda "Girola dels Focs", gira seguint la indicació que diu "Centre" i baixa pel carrer Anselm Clavé per entrar al centre de la vila. Continua baixant, un cop passada una benzinera que està a l'esquerra, baixa uns pocs metres fins a trobar a mà dreta el carrer Jaume Arcelós, aquesta mateixa cantonada entre Anselm Clavè i Jaume Arcelos està la Casa de Cultura i aquí està l'Escola Oficial d'Idiomes de Blanes.

Amb la RENFE

Pots agafar el tren de rodalies que va per la Costa "línia C1 color blau" Barcelona-Blanes / Barcelona-Maçanet-Massanes i baixa a l'estació de Blanes.

Si vens amb el tren que va per l'interior "línia C2 color verd" Barcelona-Maçanet-Massanes has de baixar i fer transbord a Maçanet-Massanes i pujar al tren de rodalies "linia C1 color blau" i baixar a l'estació de Blanes.

Agafa l'autobús que t'estarà esperant a l'estació i que et portarà al centre de la vila de Blanes, baixa a la parada que està just després de passar la benzinera al carrer Anselm Clavè i a molts pocs metres a la mateixa vorera trobaras la cantonada entre Anselm Clavè i Jaume Arcelos: és la Casa de Cultura i aquí està l'Escola Oficial d'Idiomes de Blanes.

Blanes

La vila de Blanes és un poble no massa gran, davant del mar, amb platges tranquil•les, però també a la vora de bonics paisatges de muntanya; amb gent acollidora acostumada d'antany a rebre visitants. Una vila que combina el tipisme dels tranquils pobles de pescadors del Mediterrani amb una xarxa de serveis de restauració i d'allotjament (hotels, càmpings, apartaments), serveis esportius i d'esbarjo, jardins per passejar i botigues. És un poble ple d'història i de tradicions, de records; una vila on admirar racons, monuments, mercats, on es pot gaudir de festes populars o bé admirar la bellesa del mar i les platges, emmarcats per dos dels jardins botànics més importants de la riba del Mediterrani.

La vila de Blanes es troba a l'extrem meridional de la província de Girona, és a la comarca de la Selva, al començament de la Costa Brava. Pel nord, limita amb els termes de Tordera i Lloret de Mar; pel nord-est, amb Lloret de Mar; a l'oest amb els termes de Tordera, Malgrat de Mar i Palafolls entre els quals el riu Tordera marca la línia divisòria. I pel sud limita amb la Mediterrània.