Avisos legals

Política de Privacitat

Et convidem a llegir aquesta política on obtindràs informació completa i transparent sobre com es recapten les teves dades en aquesta web, la finalitat amb laquals’utilitza aquesta informació, els sistemes de captura així com les eines que utilitzem per gestionar aquesta informació.

Aquesta política defineix les condicions establertes per a la pàgina web eoiblanes.cat

El domini web ésresponsabilitat d’un únic titular que obra també com a responsable de tota la informació recollida mitjançant els seus enllaços.

T’animem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web. Els majors de tretze anys podran registrar-se a eoiblanes.cat com a usuaris sense el previ consentiment dels seus pares o tutors.

En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisarelsteus pares no t’has de registrar com a usuari.

En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privacitat:

 • Mai sol·licitem informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que necessitis.
 • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compti amb la teva autorització expressa.
 • Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar cap formulari de qualsevol dels nostres formularis.

EOI BLANES ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

 • Identitat del Responsable: Isabel Puchol
 • Nom comercial: EOI Blanes
 • CIF: S1700030H
 • Adreça: Carrer Jaume Arcelos 7, 17300, Blanes, Girona
 • Correu electrònic:eoiblanes@xtec.cat

Als efectes del que preveu el Reglament general de protecció de dades abans esmentat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis dela web, rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web i subscriptors”.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que apliquem a la teva informació

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que t’informarem prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requerimles mínimespossibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament. En funció de la finalitat, t’informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i se’n garanteixi la confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com hem obtingut les teves dades?

Les dades personals que tractemaEOI BLANES, procedeixen de:

 • Formulari de contacte
 • Formulari de subscripció

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si aEOI BLANESestem tractant dades personals que ens concerneixen, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
 • Sol·licitar-ne la rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per ales finalitats que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament lesconservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. EOI BLANESdeixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Pel tipus d’informació que recull aquesta web, no es pot exercir el dret a portabilitat de les dades.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per enviar un correu al titular o subscriure’s a la newsletter, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable EOI BLANES. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació relacionada amb l’activitat que porta terme a l’escola.Facilitant aquesta informació, l’usuari dona el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per EOI BLANES, només com es descriu en l’avís legal i en la present política de privacitat.

En la pàgina web, la informació que ens faciliten les persones interessades ens arribaa través dels següents sistemes de captura (formularis):

 • Formulari de contacte: Demanem les següents dades personals (nom i cognoms, email i telèfon) per respondre als requeriments dels usuaris. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que puguis tenir. T’informem que les dades que ens facilitis estaran ubicades en els servidors de Dinahosting S.L. (proveïdor d’EOI BLANES) dins de la UE i pots veure la seva política de privacitat aquí.
 • Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, sol·licitem les dades personals (nom i email) per gestionar la llista de subscripcions i enviar butlletins (newsletter) i alertes especials, facilitades per l’usuari al realitzar la subscripció. Dins dela web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats per TheRocketScience Group LLC (en endavant “Mailchimp”). T’informemque les dades que ensfacilites estaranubicadesen els servidors de Mailchimp, proveïdor de EOI BLANES, fora de la UE als EUA. Mailchimp està acollit a l’acord EU-US PrivacyShield, la informació està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades. Pots veure la política de privacitat de Mailchimp des d’aquí.

Existeixen altres finalitats per a lesqualstractem les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookiesque es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web i que detallo en la política de cookies.
 • Per gestionar les xarxes socials. EOI BLANES té presència en xarxes socials, incloent la gestió de grups. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials d’eoiblanes.cat es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari d’EOI BLANES. Tractarem les teves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informar d’activitats, productes o serveis d’EOI BLANES, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas farem servir els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D’acord amb el que estableix el Reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, EOI BLANES amb domicili al carrer Mossèn Jaume Arcelós, 7, 17300 Blanes, Espanya, serà responsable del tractament de les dades corresponents a usuaris de la web i subscriptors.

EOI BLANES no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals; en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que es sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives, concretament, nom, telèfon i correu electrònic.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que no es sol·liciti la seva supressió per part del’interessat.

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

Moltes eines que utilitzem per gestionar les teves dades sóncontractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat EOI BLANES comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

 • Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delawareonl’oficina principal de la quales troba a 1600 AmphitheatreParkway, MountainView (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”). GoogleAnalytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar eoiblanes.cat a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús d’eoiblanes.cat (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.
 • Hosting: Dinahosting SL, amb domicili a Rúa das Salvadas, núm. 41, bajo - 15705 Santiago de Compostela (A Coruña) d’Espanya. Més informació aquí. Dinahosting SL tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis d’allotjament de la pàgina web i bases de dades a EOI BLANES.
 • Newsletters: Per realitzar campanyes de newsletter, segmentar audiència i realitzar campanyes promocionals fem servir TheRocketScience Group LLC (en endavant “MailChimp”). T’informemque les dades que ens facilites estaran ubicades en els servidors de MailChimp, proveïdor de EOI BLANES, fora de la UE als EUA. Mailchimp està acollit a l’acord EU-US PrivacyShield, la informació està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades. Pots veure la política de privacitat de Mailchimp des d’aquí.

Navegació

En navegar per eoiblanes.cat es poden recollir dades no identificables, que poden incloure adreces IP, ubicació geogràfica (aproximada), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzadesper identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també les relacionades amb els teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

 • GoogleAnalytics
  Utilitzo aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la meva base d’usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades

EOI BLANES es compromet a l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-les d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

EOI BLANES no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, EOI BLANESs’ha d’assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per EOI BLANES, per processar les dades del’usuari (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-nos, des de EOI BLANES el notificarema l’usuarisense demores indegudes i proporcionarem informació oportuna relacionada amb l’incident de seguretat tal com es conegui o quan l’usuari ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a eoiblanes.cat exonerant a EOI BLANES de qualsevol responsabilitat referent a això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament d’aquestes dadesper part d’EOI BLANES en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant per altractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a EOI BLANES en els termes que estableix aquesta política per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

EOI BLANESes reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, EOI BLANESanunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, EOI BLANES no realitza pràctiques de SPAM, no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi haa la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, eoiblanes.cat es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Document revisat el 22 de Gener 2019

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació